Plastična i estetska kirurgija

Plastična i estetska kirurgija

Pojam plastične kirurgije podrazumijeva poboljšanje i korekciju tjelesnih karakteristika koje određena osoba (ili njena okolina), s fizičkog ili psihičkog stajališta, osjeća kao opterećenje. Karakteristike pritom mogu biti urođene ili uzrokovane, na primjer, nesretnim slučajem, bolešću ili starenjem.

Od tridesetih godina proteklog stoljeća plastična i estetska kirurgija doživjele su ogromni napredak. Od osamdesetih godina ubrzano su razvijane nove metode i znanstvene spoznaje iz različitih područja medicine koje bi se mogle primijeniti u plastičnoj, estetskoj i rekonstruktivnoj kirurgiji. Mnogo toga je u međuvremenu postalo ostvarivo, ali sve što je ostvarivo nije i razumno.

Prvi korak: kvalitetan i iscrpan razgovor!

U našem poslu pridajemo veliku važnost kvalitetnom i iscrpnom razgovoru liječnika sa svakim pacijentom. Želimo upoznati pacijenta, njegove potrebe, razloge, želje i očekivanja od planiranog zahvata (intervencije).

Također, pacijentica i pacijent trebaju upoznati nas, naš osjećaj za estetsko te saznati o našem dugogodišnjem iskustvu u plastičnoj i estetskoj kirurgiji. Isto tako, važno je i pojašnjenje o mogućim komplikacijama prilikom određenog zahvata. Iskustvo donosi osjećaj sigurnosti, ali komplikacije su uvijek moguće.

Radikalne zahvate koji nisu medicinski utemeljeni i opravdani odbijamo izvesti, jer podliježemo Hipokratovoj zakletvi. U našem poslu najvažniji su zdravlje i zadovoljstvo naših pacijenata, a upravo ti ciljevi u skladu su s liječničkom odgovornošću i etikom.

Niti u jednoj području kirurgije zadovoljstvo i nezadovoljstvo ne leže tako blizu jedno drugome kao u plastičnoj i estetskoj kirurgiji. Razlog tome je što se vrednovanje uspjeha temelji na subjektivnim kriterijima i nije objektivno mjerljivo.

Ljepota ima mnogobrojne oblike i mora odgovarati Vašoj osobnosti. Upravo zbog toga zaposleni u plastičnoj i estetskoj kirurgiji moraju posjedovati posebno iskustvo i odgovornost da bi naizgled tehnički "relativno lake" operacije pravilno proveli.

Naši kirurzi kao internacionalni predavači i sudionici stručnih skupova, konferencija, kongresa, dugogodišnja praksa te trajno učenje i usavršavanje, određuju našu kompetenciju i omogućavaju nam direktan pristup novim metodama i dostignućima u području plastične i estetske kirurgije.

Sve to nam pomaže da odgovorimo visokim zahtjevima u kvaliteti koji se postavljaju pred nas.

Izaberite zahvat

Facelift

Facelift

Facelift Facelift čela Korekcija očnih kapaka Korekcija nosa Korekcija usana Povećanje grudi Smanjenje grudi Podizanje grudi Liposukcija Abdominoplastika

Pošaljite upit


Ime:*

Prezime:*

Starost:

Grad:

Telefon:*

E-Mail:

Poruka:*

Fotografija ili neki drugi privitak: