Svjedočanstva pacijenata

Sandra Bagarić

Sandra Bagarić

Dr. Gjurić je jedina osoba koja mi je naredila da zašutim na 10 dana ako želim sačuvati dobar glas. Svojim jednostavnim, ljudskim pristupom u ugodnom ambijentu prijateljski dijeli svoje znanje i iskustvo i vrlo strpljivo trpi moja laička ispitivanja. Dr. Gjurić je moj prvi otorinac u 18 godina karijere i ja sam mu iskazala povjerenje, a on ga je opravdao...

Marin Čilić

Marin Čilić

Nakon operacije nosa mnogo lakše podnosim napore kojima sam izložen baveći se vrhunskim športom...

Ivan Dodig

Ivan Dodig

Preporodio sam se nakon operacije nosnog septuma. Puno bolje dišem...

Martina Vrbos

Martina Vrbos

Scenski nastup zahtijeva tešku šminku. I tako iz dana u dan. Odstranjujući make up nakon koncerta često bih imala osjećaj kao da svaki puta s lica skidam i djelić svoje mladosti. Otkako je doktorica Gjurić provela postupak revitalizacije moga lica, taj je osjećaj nestao. Lice mi je rehidrirano, tonirano, svježe, posve u skladu s mojim godinama. Opet blistam i bez šminke, a pogled u zrcalo izmamljuje samo smiješak… U rukama doktorice Gjurić još ću dugo ostati mlada, sigurna sam!

Miralem Halilovic

Miralem Halilovic

Operacija fistule za koju su mi govorili da je komplikovana i da traži duži period za oporavak, u poliklinici Sinteza bila je veoma uspješna i već nakon 10 dana sam se vratio trenažnom procesu. Puno sam zahvalan dr. Antoliću i ljubaznom osoblju poliklinike.

Pošaljite upit


Ime:*

Prezime:*

Starost:

Grad:

Telefon:*

E-Mail:

Poruka:*

Fotografija ili neki drugi privitak: